18°C
IZMIR HAVA DURUMU18°C Parçalı Bulutlu
BİZE ULAŞIN Telefon Numarası

- +

Atatürk’ün büyük ülkü olarak gösterdiği denizcilik sektörü ülkemizde ve dünyada giderek önemini artırmaktadır. Bu bilinçle Türk denizcilik öğrencilerini bir birlik içinde bulundurarak bu ülkeye kazandırılması için derneğimiz faaliyetlerini sürdürmektedir.

Denizcilik ana temalı olmak üzere öğrencilerin bilimsel proje ve çalışmalar hazırlayarak hem dünya denizciliğine hem de ülkemiz denizciliğine faydalı çalışmalar yapmasına yardımcı olmaktayız.

Denizci Öğrenciler Derneği, bünyesinde bulunan okullarda denizcilik sektörü hakkında farkındalık yaratmayı, meslek hayatlarının ileriki dönemlerinde aynı çalışma ortamında bulunacak olan güverte, gemi makineleri, işletme ve gemi inşa bölümleri öğrencilerinin; okul çağında birbiriyle tanışıp karşılıklı fikir alışverişi içerisinde bulunmasını amaç olarak belirlemiştir.

13 yıldan beri faaliyet gösteren Denizci Öğrenciler Derneği Türkiye’de ve dünyada denizcilik öğrencileri için kurulmuş tek sivil toplum kurumu olarak öğrencileri bu tür birliklere üye olmaya teşvik etmektedir.